Audio : Audiofragmenten bijsnijden en knippen
Audiofragmenten bijsnijden en knippen
Nadat u stem en muziek hebt vastgelegd, kunt u de audiofragmenten gemakkelijk bijsnijden op de tijdlijn.
* Audiofragmenten bijsnijden
Voer een van de volgende handelingen uit:
Versleep een greep vanaf het begin of vanaf het einde om een fragment in te korten.
Opmerking: Als u een audiofragment hebt geselecteerd, zijn er op de tijdlijn twee grepen beschikbaar die gebruikt kunnen worden bij het bijsnijden.
Versleep de snijmarkeringen.
Verplaats de Schuiver en klik op de knoppen Inschakelingsmarkering/Uitschakelingsmarkering.
* Het audiofragment splitsen
Klik op de knop Fragment splitsen om het fragment te splitsen.