Leermiddelen : Gebruikershandleiding voor Corel VideoStudio 2020 in PDF-indeling
Gebruikershandleiding voor Corel VideoStudio 2020 in PDF-indeling
Het PDF-bestand met de Gebruikershandleiding voor Corel VideoStudio 2020 kan online worden geraadpleegd, maar u kunt het bestand ook downloaden naar uw computer of tablet. U kunt op elk gewenst moment pagina's afdrukken. U kunt het PDF-bestand vanuit het Help-menu openen (klik op Help > Gebruikersgids (PDF).