Media bewerken : Een video of foto draaien
Een video of foto draaien
U kunt videofragmenten en foto's draaien om de stand van een video te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld een video draaien die u in staande modus hebt vastgelegd op uw telefoon en deze omzetten in liggende modus, of u kunt een video die ondersteboven is opgenomen omdraaien.
* Een videofragment of een foto draaien
1 Selecteer op de tijdlijn een videofragment of een foto.
2 Klik in het paneel Opties op het tabblad Bewerken en klik op Linksom draaien of Rechtsom draaien totdat de gewenste stand wordt weergegeven in het paneel Voorbeeld.