Fragmenten toevoegen aan de overlaytrack
Sleep mediabestanden naar de overlaytrack op de tijdlijn om ze als overlayfragmenten toe te voegen aan het project.
* Een fragment aan de overlaytrack toevoegen
1 Selecteer in de bibliotheek de mediamap met het overlayfragment dat u wilt toevoegen aan uw project.
2 Sleep het mediafragment vanuit de bibliotheek naar de overlaytrack op de tijdlijn.
Note: U kunt ook kleurfragmenten als overlayfragmenten gebruiken. Als u meer tracks wilt toevoegen, raadpleegt u Tracks toevoegen en omwisselen.
3 Als u het overlayfragment wilt aanpassen, selecteert u het fragment en bewerkt u dit op interactieve wijze in het voorbeeldvenster van het paneel Speler of opent u het paneel Opties en wijzigt u de instellingen.