De Vervangingsmodus gebruiken
Wanneer u de Vervangingsmodus inschakelt, kunt u snel een fragment op de tijdlijn vervangen door een fragment vanuit de bibliotheek naar het fragment te slepen dat u op de tijdlijn wilt vervangen. Dat is met name handig als u sjablonen gebruikt en u verschillende tijdelijke fragmenten wilt vervangen. U kunt de Vervangingsmodus op elk gewenst moment in- en uitschakelen via de tijdlijnwerkbalk. Wanneer de Vervangingsmodus niet actief is, kunt u fragmenten op de tijdlijn vervangen door fragmenten uit de bibliotheek, door Ctrl ingedrukt te houden terwijl u fragmenten sleept en neerzet.
* De Vervangingsmodus in- en uitschakelen
Klik op de tijdlijnwerkbalk op de knop Vervangingsmodus .
Deze knop kleurt blauw wanneer de modus is geactiveerd.
Wanneer u een sjabloon toevoegt aan de tijdlijn, wordt een bericht weergegeven waarmee u de Vervangingsmodus kunt inschakelen. U kunt dit bericht in- of uitschakelen via Instellingen > Voorkeuren. Klik op het tabblad Algemeen en schakel in het gedeelte Project het selectievakje Toon het Vervangingsmodusbericht bij het toevoegen van een onmiddellijk project aan de tijdlijn in of uit.